SMART DATA

Mens, organisatie en techniek komen bij elkaar in SMART DATA. Om data echt smart te maken, bouwt MagnaView kennis op over uw sector. Die vertalen we met een team van toptalenten naar moderne, eenvoudig te gebruiken analyticsproducten.

Smart Data

Het genereren van grote hoeveelheden rapportages is geen doel op zich. Daarom vragen we niet wat voor product de gebruiker wil hebben, maar wat deze ermee wilt bereiken. Vervolgens kijken we hoe data daarbij kan helpen. Onze mensen én uw mensen maken het verschil: door samen te werken en de business van onze klanten door en door te leren kennen, bieden we echte waarde.

Kennis van sectoren

MagnaView ontwikkelt producten op basis van gedegen, vergaande kennis van de markten en bedrijven waar we voor werken. Dat betekent voor ons: investeren in actuele kennis en lange termijnrelaties met partners en gebruikers. We volgen ontwikkelingen in verschillende sectoren op de voet en kijken vooruit. Dat ziet u terug in onze producten.

Smart Technologie

MagnaView producten lossen problemen op voor grote groepen gebruikers die vergelijkbare business processen hebben. Alle nieuwe, nuttige features komen direct voor al onze klanten beschikbaar, en bovendien voor één transparante ‘all-in’ abonnementsprijs. Dat maakt dat we een betere prijs-kwaliteit kunnen bieden en dat onze partners (én klanten) niet voor verrassingen komen te staan. Door deze manier van (door)ontwikkelen kunnen we bovendien niet alleen problemen oplossen, maar vaak al vóór zijn.

De producten die MagnaView ontwikkelt, zijn gebaseerd op onze eigen web-based software en te gebruiken via elk platform of device. State-of-the-art technologie, die het resultaat is van tien jaar ervaring met het ontwikkelen, onderhouden, uitrollen en verkopen van sectorspecifieke producten voor data-analyse. Al onze kennis en ervaring om processen effectief en efficiënt uit te voeren, ziet u terug in de MagnaView producten.

Maak een afspraak om kennis te maken met de producten van MagnaView

Smart Development

Voor slimme oplossingen heb je slimme mensen nodig en een slimme manier van ontwikkelen. Bij MagnaView werken data en software engineers die echt begrijpen hoe data en mensen zich tot elkaar verhouden. MagnaView heeft een eigen aanpak voor het ontwikkelen van ons software platform, dat gebaseerd is op de modernste inzichten, methodes en tools. Dit maakt ons bovendien dé partij om samen met partners nieuwe producten voor nieuwe markten te ontwikkelen.

Smart Support

MagnaView komt van dezelfde mensen die aan de producten werken. Dat betekent dat een gebruiker altijd iemand aan de lijn krijgt die het antwoord weet op een vraag óf direct door kan verwijzen naar de juiste persoon. MagnaView support biedt telefonische ondersteuning door medewerkers die de vragen van klanten feilloos begrijpen. We kijken bovendien mee in het systeem of op de computer van de gebruiker. Geregeld zijn we op locatie te vinden om actief de ervaringen van gebruikers te onderzoeken. We zoeken altijd naar de meest geschikte manier voor de klant om deze te ondersteunen en denken voortdurend over de meest toegankelijke en kwalitatieve support die we kunnen bieden.

 

Direct ondersteuning nodig?
Neem contact op met MagnaView Support

s_smartdata

SAMENWERKEN IS SMART

Samen ontdekken we de mogelijkheden van MagnaView voor uw markt

MAAK KENNIS MET ONZE PRODUCTEN

Neem contact met ons op om deze screenshots in demo’s tot leven te zien komen.

Klik op een afbeelding om het in een nieuw venster te openen.

temperatuur_small
comitatus_small
cumlaude_SMN_V1_small
cumlaude_SMN_V2_small