PARTNERS

Gebruikers hebben behoefte aan méér waarde uit data, die bovendien eenvoudig is in gebruik. Die gebruikers, dat zijn professionals die de problemen in hun dagelijkse werkzaamheden opgelost willen zien. Als leverancier van software of informatieproducten begrijpt u hun vraag en weet u wat relevant is voor uw gebruikers. MagnaView werkt met u samen om producten aan te bieden die uw gebruikers daadwerkelijk verder helpen.

Samenwerken

Uw klanten hebben niets aan tools die niet worden gebruikt of niet opleveren wat ze nodig hebben. MagnaView verdiept zich in de markten waarin onze partners actief zijn om te kijken waar we samen de grootste waarde kunnen creëren. Natuurlijk verplaatsen we ons daarbij altijd in de uiteindelijke gebruikers: uw klanten.

Om te laten zien dat we het vertrouwen van onze partners waard zijn, investeren we eerst: we verkennen de behoefte in een markt en doen pilots met klanten. Als klanten de waarde zien, voorziet MagnaView ze – samen met u als partner – van SMART DATA.

SOMtoday
Partner sinds 2005
Som.Today (onderdeel van Topicus) levert een toonaangevend systeem voor leerlinginformatie in het voortgezet onderwijs. Vrijwel alle gebruikers van Som.Today, en 70 scholen die Magister gebruiken werken met CumLaude, het pakket voor managementinformatie en business intelligence in het Nederlandse voortgezet onderwijs. CumLaude wordt steeds actueel gemaakt bij veranderingen in het onderwijs. CumLaude wordt door gebruikers geprezen vanwege de grote gebruiksvriendelijkheid. Som.Today en MagnaView werken in een nauw partnership waarin MagnaView ontwikkelt en Som.Today bestaande en nieuwe klantrelaties onderhoudt.
Palga
Partner sinds 2009
Stichting Palga wordt internationaal geroemd om de unieke infrastructuur die Palga levert aan alle klinische pathologie laboratoria in Nederland. In een nauw partnership met Stichting Palga, levert MagnaView aan 40 van de 58 labs in Nederland het analytics systeem Pathos.
Finalist
Partner sinds 2010
Finalist levert systemen die de operatie van pathologielabs stroomlijnen en optimaliseren. MagnaView’s analyticsproducten complementeren deze systemen met het inzicht dat Smart Data geeft in tactische en strategische aspecten. Comitatus van MagnaView sluit naadloos aan op de systemen van Finalist. Voor meer informatie over PathLab, bezoek de Pathologie website.
Softmedex
Partner sinds 2017
ProcessGold/MagnaView heeft een partnerovereenkomst gesloten met Softmedex. Softmedex levert MICORE dat ziekenhuizen ondersteunt op het gebied van infectiepreventie en antibiotic stewardship. Daar waar MICORE de focus heeft op real-time operationele ondersteuning heeft MagnaView de focus op data-analyse. Het geïntegreerde gebruik van deze twee systemen levert u de best mogelijke informatievoorziening op het gebied van infectieziekten. In dat kader heeft Softmedex de MagnaView applicaties Microlab, IP-Team en A-Team overgenomen. Softmedex gaat deze applicaties voortzetten en verder door ontwikkelen onder de naam Data Intelligence als nieuwe module binnen MICORE. MICORE zal dan bestaan uit vier modulen; Infectiepreventie, Consultregistratie, Antibiotic Stewardship en Data Intelligence. Meer informatie over MICORE is te vinden op onze productwebsite.
mv_white

SMART DATA voor uw gebruikers?

Samen uw gebruikers voorzien van SMART DATA producten? Samen ontdekken we de mogelijkheden van MagnaView producten voor de zorg- of educatiesector. Dankzij de combinatie van gedegen marktkennis en ons eigen platform kunnen we samen producten leveren die nauw aansluiten op de eisen en wensen van uw gebruikers. Als partner verdiepen we ons in uw markt en zijn daardoor altijd op de hoogte van de voor u belangrijkste ontwikkelingen. Geïnteresseerd in de mogelijkheden die MagnaView u te bieden heeft?

s_partnerplaceholder

“MAGNAVIEW VERBETERDE ONZE ANALYSECAPACITEITEN”

“Dat heeft geleid tot een innovatief en interactief deel van onze website, dat een verhaal vertelt over Brainport.”
Ton van Lier
Strategisch Manager, Brainport